Adverteren&steun

Steun ons, stort je bijdrage!

Een euro voor de vrije pers!

Lang genoeg heeft de leugenpers de mensen misleid met fake news, propaganda voor de traditionele partijen, leugens over de vaderlandslievende partijen, propaganda voor de islam en de multikul. Dankzij de sociale media breekt de vrije pers door – en elke euro die we van u krijgen, wordt goed besteed aan het verder doordringen van de waarheid op Google, Facebook en Twitter. Maar dat kan alleen dankzij jouw steun! Links onder deze tekst ziet u een vakje met daarin '1', als u op de PayPallknop rechts ernaast drukt, geeft u ons 1 euro! (Het mogen er ook meer zijn, het aantal kunt u dan zelf aangeven door het cijfer 1 in 5 of 6 of zo te veranderen…) De betaling verloopt automatisch via een Paypall-rekening. Storten op onze bankrekening kan natuurlijk ook: zie de gegevens hieronder! DANK U!

€1,00

reactrekeningnummerREACT is fors polariserend, schaamteloos wij/zij én losweg de GROOTSTE alternatieve rechtse infosite van Vlaanderen en Nederland.

Wij werken met vrijwilligers en dat blijft zo, maar elke euro die we ontvangen vergroot onze werkingsmogelijkheden.

Met kleine advertenties op bv. Google en Facebook zorgen we ervoor dat de alternatieve rechtse waarheid doordringt tot op het PC-scherm van de gewone Vlaming, die dan op zoek kan gaan naar de échte realiteit – en niet langer de leugens van de leugenpers.

Daarom dus: HELP ONS!

Elke euro is een zandkorrel in de machine van de leugenpers.

Elk briefje van 5 euro is een schop tegen de schenen van de multikul-maffia.

Elke 10 euro is een streep door de rekening van landverraders en zakkenvullers.

De culturele oorlog woedt op alle fronten; doe mee, en steun ons!  

Elke gift wordt in dank aanvaard op onze rekening BE32 9730 7703 4202, met BIC(Swift)-code ARSP BE22.

Jouw advertentie op REACT?  Dat kan!

REACT is een uniek medium dat nieuws brengt dat je nergens anders vindt en dat elke dag tussen de 1000 tot 2000 unieke bezoekers ontvangt.  Adverteren op REACT is dus een goede investering!

Onze DTP-specialisten helpen u graag bij het opmaken van een fraaie advertentie.
Elke vorm van inkomsten wordt dankbaar gebruikt voor het betalen van de kosten van de website.

Adverteren op REACT is dus niet enkel een goede investering, het betekent ook een belangrijke steun voor dit broodnodige initiatief in een zee van rood-groene klassieke media.