Vluchtelingenkerk Berlijn aangevallen door migrantenjeugd

Komt boontje om zijn loontje? Of moet men medelijden hebben met de stumpers die het slachtoffer worden van het eigen opengrenzen-extremisme en het publiekelijk dwepen met hun liefde voor de ‘vluchtelingen’? Een bekende kerk, van evangelische signatuur in Berlijn-Kreutzburg, kreeg deze week te maken met enkele tegengebaren op de grenzeloze liefde van de deugmens; stenen en allah-akbar geschreeuw.

De St. Simeon Kirche in Berlijn-Kreuzberg heeft landelijke bekendheid vanwege de inzet voor ‘vluchtelingen’ en debiteert ook politieke wijsheden, zo spreekt men zich uit tegen de recente demonstraties in Chemnitz. Dat noemt men in deze kerk ‘rechtse hetze’ en in verdere Merkeliaanse taal wordt gesproken van ‘voor het met elkaar leven’. Eerst zal men echter met stoffer en blik het gebroken glas moeten gaan opvegen.

One comment

  • Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Wie niet horen wil, moet maar voelen. Laat dit het begin zijn van een open-je-ogen exercitie voor de Evangelischen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.