Polariserend en schaamteloos wij/zij

[VIDEO] CSU-Burgemeester verwijdert eigenhandig NPD-plakkaten, maar wordt gefilmd

Burgemeesters die zich op het terrein bezig houden met de kiescampagne, ze bestaan! Zo is er de Duitse christendemocratische CSU-burgemeester Werner Stöcker in Uehlfeld. De man, democraat als hij is, kon het niet aanzien dat er campagne-affiches van de nationalistische NPD waren opgehangen in zijn straten. NPD = rechts = nationalisme dus = nazi-tuig. En nazi-tuig mag niet, want een gevaar voor de democratie! En dus lapte Stöcker alle democratische principes aan zijn laars en verwijderde hij de NPD-plakkaten. Dat dat in Duitsland blijkbaar een misdrijf is, wist de man bij aanvang van zijn revolutionaire daad, maar dat kon zijn antidemocratische driften niet stoppen, een andere mening mag en kan niét in zijn gemeente! Hoppa, de vuilbak in met die handel. Spijtig voor hem leven we in tijden waar bijna alles gefilmd wordt. En zo kwam het dat zijn heldendaad een hit werd op de sociale media. Beste Werner: Achtung! Feind hört mit!

wsdmvd.jpg

Getagd als: , , , , ,

Gecategoriseerd in:Duitsland, NPD

2 Reacties »

  1. DemoCRAZY in volle actie.

  2. Het verhaal wint aan kracht als er een goede foto van de burgemeester bij staat; nu lijkt het een landloper met slechte schoenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: