Verzuring slaat toe bij multiculturalisten: Suske en Wiske met dikke-lippen-Afrikaan kan niet!

Een nieuw stripverhaal van Suske en Wiske, daar kijkt iedere gezonde jonge knaap naar uit en dit al sinds 1945. De tijden evolueren en ook de tekenstijl en bepaalde nog te doorbreken taboes. Zo kwamen er voor het eerst blote borsten in beeld bij de jongste productie, wat voor een beetje ophef zorgde, maar de tekenaars hadden iets anders over het hoofd gezien: de hoge zuurtegraad van de multiculturele medemens.

sewdnl.jpg

Wie tijdens het lezen van de media dacht dat de zichtbare tepeltjes van de één of andere zwarte Godin een onoverkomelijk probleem zouden worden, valt nu helemaal van zijn stoel van verbazing. Immers, in de strip Mama Wati werd een Afrikaan afgebeeld als… een Afrikaan. En dat kan uiteraard niet! Overijverige Twitteraars pasten ondertussen zélf het hoofd van de man in kwestie aan en gaven hem een mond en lippen die in de verste verte nog iets met Afrikanen te maken hebben. Van racisme gesproken trouwens…

Verzuurde importverrijkers tieren momenteel hysterisch zaken als ‘kolonialisme’, ‘slavernij’, ‘onderdrukking’, ‘racisme’, en andere zaken die ze te horen kregen van Marxistisch geïnspireerde multiculturalisten en uiteraard heeft de uitgeverij van Suske en Wiske inmiddels de verontschuldigingen aangeboden aan de zwaar beledigde en gekwetste zwarte medemens in Vlaanderen en omstreken. We verwachten dan ook dat deze toch wel realistische weergave van de mens in zwart Afrika voor eens en voor altijd verleden tijd zal zijn in de toekomstige Suske en Wiskes. Willy Vandersteen draait zich ondertussen om in zijn graf…

12 reacties

 • Hier nieuws dat waarschijnlijk evenveel aandacht zal krijgen als het Suske en Wiske racisme:
  Groepsverkrachting van een 13 jarige kind door marokkanen op Spaans festival.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4639998/Girl-13-gang-raped-Moroccan-youths-Spanish-beach.html


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  • En hier is een 28 jarige vrouw die 9X verkracht werd door 3 negers. Ik ben er zeker van dat die verzuurden erg geschokt zijn door het gedrag van die 3 verkrachtende-je-weet-wel-wat.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-4620972/Hungarian-woman-28-raped-asylum-seekers-Germany.html

 • Man, hebben jullie al eens een neger gezien in het echt? Die hebben dikke lippen, ja. Maar hier is het net alsof die een soort kleine fietsband op zijn gezicht heeft geplakt. Zijn gezicht ziet eruit als dat van een hond of zo. Jommeke is daar ook vreselijk in, daar is 1/3e van het gezicht lippen.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 • Maar strips van kamagurka en jeroom die Blanke mensen afbeelden als gedegenereerde mutanten (in gedrag en uiterlijk) is natuurlijk perfect in orde.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 • Traditionalist

  Ik heb het altijd gezegd: op een bepaald moment zullen negers zelf verboden worden wegens racisme. Dan is de cirkel rond voor links.

 • “Afrikaan” ???? Ik zie een “neger” op het prentje ! “Afrikaan” is immers GEEN ethnisch begrip maar een geografisch. Er zijn immers blanke “Afrikanen”, de Zuid-Afrikaanse nakomelingen der “Boers”, de “Afrikaners” en tevens bruine “Afrikanen” , Mahgreb-“Berbers” of “Arabieren”. De objectief-correcte betekenis van de notie “neger” staat zonder politiek-correcte ontaarde censuur-schroom in het “dikke Van Dale woordenboek”. Er staat : “neger = lid van een der zwarte rassen die oorspronklijk uit Afrika afkomstig zijn” , zie : http://www.vandale.nl .Duidelijkheidshalve , een Braziliaanse neger is dus geen “Afrikaan” maar wel degelijk een “Zuid-Afrikaan”.

  • CORRECTIE ; “wel degelijk een ZUID-AMERIKAAN”

 • Moet straks de kleur ook naar blank veranderen?


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 • azijnpissers zijn het!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 • dirk de grave

  Ik vind “Fanny” ook racistisch… Een jonge blanke blonde vrouw met sexappeal. Korte rokjes en een blote buik. Alsof een vrouw er zo uitziet. Waarom maken jullie haar haar niet bruin en met een lang kleed aan en hang tieten? Dat zou pas niet stereotyperen zijn… (not)


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 • Optie 1 : een gebleekte Michael Jackson met kaduke neus.
  Optie 2 : bij eventuele herdruk van het album deze plaatjes wit laten zodat de zwarte lezer(es) naar eigen smaak zijn zwarte medemens kan tekenen en in de gepaste teint kleuren.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  • D.Van Dessel

   Ja zo een appelblauwzeegrasgroene “neger” zou wel door de enge politiek-correcte beugel kunnen naar PoCo verluidt.