(VIDEO) (NL) De vaderlandslievende beweging ‘Voorpost’ organiseerde in Brussel protest tegen het eredoctoraat voor Angela Merkel / (ENG) The patriot movement ‘Voorpost’ organised a protest in Brussels against Angela Merkel

merkelblut

3 gedachten over “(VIDEO) (NL) De vaderlandslievende beweging ‘Voorpost’ organiseerde in Brussel protest tegen het eredoctoraat voor Angela Merkel / (ENG) The patriot movement ‘Voorpost’ organised a protest in Brussels against Angela Merkel”

  1. Hoeveel verkrachtingen heeft dat walgelijke wijf veroorzaakt?
    Hoeveel moorden en berovingen?

    Die smerige “orc” is letterlijk Duitsland (en Europa) raciaal aan het vernietigen voor haar “duistere meesters”.

  2. MERKEL is de ondergang van die Hijmat Deutsland Merkel heeft meer dan Bloed aan haar handen.

Reacties zijn gesloten.